hotel dragului predeal meniu

Wiki Article

hotel rozmarin predeal
Vila Carolyne se află la 20 km de Castelul Peleş și pune la dispoziție o grădină, un lounge comun și o bucătărie comună. Se oferă la locație WiFi gratuit în toată proprietatea și parcare privată.

Pentru toate hotelurile afisate in internet site acceptam plata cu tickete de vacanta sau card de tickete de vacanta. Mai multe detalii gasiti aici

Exceptional value for a pleasant apartment in Predeal. It absolutely was comfortable and we experienced anything we needed at disposal - kitchen, bath, even some games to Engage in with the family. It absolutely was an excellent continue to be and we appreciated it.

In Pensiunea Eliza tu propui pretul dar nu la sfirsit de saptamina Nu te speria de tarif suna-ma si explica-mi nevoile tale si ce buget ai In Pensiunea Eliza ai permutari de n luate cite k variante De tine depinde sa ...

Echipa Direct Booking tine legatura permanenta cu hotelurile si pensiunile publicate in web-site pentru a actualiza in cat mai scurt timp informatia publicata.

Platinvm B&B se găsește în Predeal și are WiFi gratuit, o grădină, o terasă și un bar. Se oferă la locație parcare privată. Oaspeții cazați la acest B&B au la dispoziție un mic dejun suggestion bufet.

RESTAURANT - hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara. Restaurantul dispune de sixty six locuri locuri de munca cu cazare predeal intr-un stil stylish unde puteti comanda preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.

Daca ai nevoie sa organizezi un eveniment Distinctive la munte precum o nunta, botez sau o petrecere corporate, sala de evenimente din Predeal din cadrul hotelului Elexus este ceea ce ai nevoie.

Hotel Hera se găsește în Predeal, la 19 km de Aventura Parc Brașov, și are o grădină, un bar, un centru spa și de wellness și parcare privată gratuită.

Found on the doorway of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart delivers features like 2 restaurants and also a wellness Heart using an indoor pool, a sauna, a steam bath and a hot tub. i liked the view and the services

Hotel and Restaurant No. 107 in Predeal gives an excellent stick with spacious, cleanse rooms as well as a welcoming ambiance. The restaurant is actually a emphasize, serving incredible foods and consume that can delight hotel cirus predeal any palate.

Amazing breakfast with loaded number of meals truly shocked us. Parking Room is ample with the hotel company. The reception desk requested us to offer hotel voila predeal them with our car quantity, so that they might be capable of finding an owner and to ask for to re-park hotel z the vehicle in case of an obstacle.

În cazul în care se dorește acordarea de tichete de masă Edenred, se pot încărca sumele pe același card de vacanță Edenred? Cardul de vacanță Edenred poate fi încărcat doar cu vouchere de vacanţă, conform legii. Pentru tichetele de masă, există cardul de masă Edenred

Conacul Dima Predeal se află în Predeal și oferă deviceăți de cazare cu terasă hotel voila predeal sau balcon, WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o grădină și un lounge comun.

Report this wiki page